Jäseneksi liittyminen

Print
Published Date

Alaosastoon liittyminen tapahtuu liittymällä Suomen rottweileryhdistyksen jäseneksi!
Alaosasto ei kerää erillistä jäsenmaksua. Mikäli asut jonkin toisen alaosaston alueella, mutta haluat jäseneksi Uudenmaan alaosastoon, muista mainita asiasta jäsenrekisterin hoitajalle, kun liityt Suomen rottweileryhdistyksen jäseneksi.

http://www.rottweiler.fi/sivu.php?s=j%C4senyys

Ajantasaisin tieto löytyy yllä olevasta linkistä.

- Vuonna 2011 -
Rottweileryhdistykseen liittyminen tapahtuu jäsenrekisterinhoitajan kautta, jolle postitettavan liittymislomakkeen saat tästä. Varsinaisen jäsenen vuosijäsenmaksu on 33 EUR, joka sisältää myös Rottweiler-lehden. Samassa taloudessa asuva henkilö voi liittyä perhejäseneksi, jonka vuosimaksu on 5 EUR. Yhdistykseen liittyessä peritään 10 euron liittymismaksu. Perhejäsenellä on samat oikeudet kuin varsinaisella jäsenellä, mutta hänelle ei erikseen lähetetä yhdistyksen julkaisuja, tiedonantoja tai kutsuja. Liittyessäsi perhejäseneksi, kirjoita lomakkeeseen myös varsinaisen jäsenen nimi. Ainaisjäsenen kertamaksu on 300 EUR, eli 10 x varsinaisjäsenen maksu.

Yhdistyksessä toimii 12 alaosastoa. Uudet jäsenet liitetään lähialueella toimivaan alaosastoon ilman erillistä ilmoitusta. 
Uusille jäsenille lähetetään jäsenmaksulaput yleensä parillisen kuukauden lopussa. Lokakuun jälkeen liittyneiltä jäseniltä ei peritä kuluvan vuoden jäsenmaksua, ainoastaan lähetetyistä lehdistä veloitetaan painatus- ja postikulut. 
Rottweiler-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, aina parillisen kuukauden loppupuolella. Vuoden aikana liittyneille jäsenille lähetetään siihen mennessä ilmestyneet lehdet veloituksetta. 
Kun teet osoitteenmuutosta kirjoita lomakkeeseen myös vanha osoite, jotta muutos kohdistuu varmasti oikeaan henkilöön. Jos mukanasi muuttaa perhejäseniä, kirjoita lomakkeeseen myös heidän nimet. 

hostgator coupon or play poker on party poker

Alaosasto tarjoaa

  • tottelevaisuus- ja teoriakoulutusta 
  • tapakoulutusta 
  • kerhoiltoja ja luentoja 
  • harrastusmahdollisuuksia esim. haku, metsä- ja erikoisjälki, suojelu jne.
  • harjoitusleirejä 
  • ulkomuodontarkastuksia 
  • kysynnän mukaan harjoituksia mm. TOKO ja näyttelykäyttäytymisessä

Rottweiler on koira, joka kaipaa toimintaa. Uudenmaan alaosasto on tehnyt parhaansa, jotta Sinulla olisi mistä valita.  Ota yhteyttä ja tule mukaan! Tämä harrastus vie mukanaan!

Koulutuskentän osoite:

Tallimäentie, Petikko, Vantaa.
Ulkoilualueen parkkipaikalta kulkee hiekkatie pohjoiseen, kentälle matkaa noin 500m.

 

Alaosaston pankkiyhteys:
Handelsbanken 313130-1070168

IBAN: FI58 3131 3001 0701 68
BIC: HANDFIHH

 

Copyright 2011 SRY Uusimaa - Jäseneksi. Suomen Rottweileryhdistys Uudenmaan alaosasto
Joomla Templates by Wordpress themes free