Poikkeuksia ohjatuissa koulutuksissa

Print
Published Date

Tiistaina 6.10 EI ole Petikossa ohjattua arkitottelevaisuustreeniä eli tapakoulutusta (tapiksen koulutusohjaajat ovat koulutuksessa.) Myös tottiksessa on vähemmän koulutusohjaajia paikalla.

Tiistaina 13.10 Petikossa on arkitottelevaisuuskoulutus, mutta pk-tottelevaisuudessa tulee olemaan hyvin vähän koulutusohjaajia paikalla. (Koulutusohjaajamme Janika Elo on kisaamassa rottweilereiden IFR IPO MM-kisoissa Italiassa ja koulutusohjaajamme Anu Vehviläinen on mukana kisoissa joukkueen johtajana ja osa kouluttajista on mukana kannustamassa paikan päällä kisoissa.) 13.10 kannattaa siis varautua tottiksessa itsenäiseen pienryhmätreenaamiseen joko ilman paikalla olevaa kouluttajaa tai niin, että ryhmissä on tavallista enemmän treenaajia.

Tiistaina 27.10 on viimeinen ohjattu koulutuskerta Petikossa. Sen jälkeen talvikaudella on tarjolla HALLIVUORO: Olemme varanneet hallivuoron UAOlle AgiMestasta ajalle 14.11.2015-27.2.2016 lauantaisin klo 15-17. Hallivuoroilla EI lähtökohtaisesti ole tarjolla ohjattua koulutusta, mutta paikalla on hyvin usein (ehkä jopa jokaisella kerralla) alaosaston koulutusohjaajia ja/tai aktiiviharrastajia, joilta saa kysyä ohjeita ja apuja treeniin. Tarkoitus on järjestää hallivuorolle myös kursseja ja koulutuksia sekä pari kokopäiväistä koulutusta - näistä lisätietoa kun ne tarkentuvat. Hallivuorosta on lähiaikoina tulossa lisää infoa, esim. maksukäytännöt.

ARKITOTTELEVAISUUS eli tapakoulus (eli tapis) jatkuu läpi talven vaihtelevissa paikoissa pääkaupunkiseudulla, mm. Heurekan parkkipaikalla tai Elannontien parkkipaikalla (joka sijaitsee kauppakeskus Jumbon lähellä). Ajat vaihtelevat ja pyrimme ottamaan huomioon osallistuvien treenaajien toiveet ajoissa, saatamme treenailla joskus viikonloppuna, joskus arki-iltasella. Koulutuksia tapiksissa tulee talvella olemaan noin pari kertaa kuukaudessa ja laitan niistä tietoa alaosastomme foorumille ja Facebookkiin sekä tapakoulun sähköpostituslistalle. Toiveiden mukaan voimme käydä tutustumassa koiran kanssa kävelyyn erilaisilla pohjilla, mm. ritiläportailla ja tehdä lyhyitä yhteislenkkejä. Tapakoulun sähköpostilistalla infoan tapakoulujen aikatauluista ja UAOn tulevista tapahtumista. Sähköpostituslistalle pääsee laittamalla viestiä osoitteeseen eija.ojanen(ÄT)iki.fi)

Näyttelykoulutus 8.9. Petikossa

Print
Published Date

NÄYTTELYKOULUTUSTA on tarjolla tiistaina 8.9 klo 18.30 alkaen Petikon kentällä, näyttelytreenin ohjaa Merja Miettinen. Näyttelytreeniin ei tarvitse ennakkoilmoittautua. (Koiralle mukaan mielellään ketjupanta.) Tiistaina 8.9 on tavalliseen tapaan tarjolla myös muut ohjatut koulutukset.

Ohjatut koulutukset jatkuvat

Print
Published Date

OHJATUT KOULUTUKSET pk-tottelevaisuudessa sekä arkitottelevaisuudessa (=tapakoulutus) ovat tarjolla tiistaisin Petikon kentällä klo 18.30 alkaen. Koulutuksiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, tervetuloa mukaan!

Match Show Petikossa ke 26.8.

Print
Published Date

Petikossa järjestetään Match Show keskiviikkona 26.8. alkaen kello 16.00.
Tapahtuma löytyy myös facebookista  https://www.facebook.com/groups/MatchShow26.8.2015/

Pyydämme huomiomaan, että koko Petikon kenttä on tulloin varattuna ko. tapahtumalle. 

Klikkaa mainos suuremmaksi

Ohjatut koulutukset tiistaisin klo 18.30

Print
Published Date

Ohjatut koulutukset Petikossa (tottelevaisuuskoulutus ja arkitottelevaisuuskoulutus eli tapakoulu) alkavat jälleen tiistaina 18.8. klo 18.30. Koulutusta ei ole ti 25.8., jolloin kentällä pidetään BH-koe, koulutukset jatkuvat taas 1.9.

hostgator coupon or play poker on party poker

Alaosasto tarjoaa

  • tottelevaisuus- ja teoriakoulutusta 
  • tapakoulutusta 
  • kerhoiltoja ja luentoja 
  • harrastusmahdollisuuksia esim. haku, metsä- ja erikoisjälki, suojelu jne.
  • harjoitusleirejä 
  • ulkomuodontarkastuksia 
  • kysynnän mukaan harjoituksia mm. TOKO ja näyttelykäyttäytymisessä

Rottweiler on koira, joka kaipaa toimintaa. Uudenmaan alaosasto on tehnyt parhaansa, jotta Sinulla olisi mistä valita.  Ota yhteyttä ja tule mukaan! Tämä harrastus vie mukanaan!

Koulutuskentän osoite:

Tallimäentie, Petikko, Vantaa.
Ulkoilualueen parkkipaikalta kulkee hiekkatie pohjoiseen, kentälle matkaa noin 500m.

 

Alaosaston pankkiyhteys:
Handelsbanken 313130-1070168

IBAN: FI58 3131 3001 0701 68
BIC: HANDFIHH

 

Copyright 2011 SRY Uusimaa - Koulutukset. Suomen Rottweileryhdistys Uudenmaan alaosasto
Joomla Templates by Wordpress themes free